[BUG] Netw.client renders buckets with different brightness

Ask a question about usage of application or give us your feedback regarding new features and bug issues.

Moderator: christos

Post Reply
User avatar
bmscmoreira
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 868
Joined: Wed May 13, 2009 5:24 pm
Location: Portugal
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times
Contact:

Im using Windows as server, Linux as client, using network and bucket rendering. Both machines contribute to the rendering but they render differently - as shown in the image.
I'm using the darkroom inside Rhino - in Thea Studio it works fine.
rhino-darkroom-network-rendering-bug.png
christos
Thea Developer
Thea Developer
Posts: 938
Joined: Mon May 09, 2016 9:53 am
Has thanked: 25 times
Been thanked: 17 times

Hi,

Are you using the same version of Thea Client and Thea For Rhino ? If not, then that could be an issue.
User avatar
george
Thea Render Team
Thea Render Team
Posts: 847
Joined: Wed Dec 02, 2015 10:25 am
Has thanked: 108 times
Been thanked: 20 times

I would also make sure that there are no missing textures.

Greetings,
George
User avatar
bmscmoreira
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 868
Joined: Wed May 13, 2009 5:24 pm
Location: Portugal
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times
Contact:

Thanks. Yes, same version... it happened and then it stopped doing that.
I will see if it happens again or I can recreate this, and report back.
Benjamin76
Posts: 398
Joined: Wed Oct 14, 2015 2:12 am
Location: South Dakota, USA
Has thanked: 0
Been thanked: 0
Contact:

I saw that kind of problem before in a somewhat different situation. I got around by using CPU or GPU only to render the scene. It appears to be the coordination between CPU and GPU somehow got messed up.
My Thea for Rhino blog with tutorials and downloads: https://archvisfangxu.wordpress.com/
My Real-Time Architectural Design in Unreal Engine blog with videos and downloads: https://designcommunicationfx.com/
Post Reply

Return to “Support & Feedback (Rhino)”