Greetings from sunny Minneapolis

Introduce yourself!
Post Reply
lamxuyen1234
Posts: 3
Joined: Wed Sep 26, 2018 5:02 am
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Tue Nov 13, 2018 2:51 am

Họ khẳng định nó làm tăng mức độ dopamine của cá nhân mà hormon chúng ta khởi động khi chúng ta tiêu thụ, làm tình hay gặp một người bạn tốt. Nếu khái niệm này là đúng, nó chắc chắn ngụ ý rằng việc sử dụng Modafinil có thể dẫn đến lạm dụng và nghiện ngập. Một cái gì đó là kết quả của một sự vắng mặt của nghiên cứu dài hạn không ai có khả năng xác minh được nêu ra. Ý nghĩ của pepperoni có lẽ đã tạo ra tâm trí của Camila để lũ lụt với dopamine nhưng tôi đã thực sự đã có được một shot của nó trong các loại máy tính bảng màu buồn cười. Cái gì đó không nhất thiết ảnh hưởng đến công việc của các phóng viên báo chí khác, nhưng nó sẽ đẩy họ vào việc nâng cao hiệu quả của họ.

Nó gần như không đủ để thụ động tìm hiểu thông tin mới; bạn tìm ra các điểm phức tạp, đủ để bạn cảm thấy được thử nghiệm về mặt tình cảm. Hoạt động xã hội cũng như tương tác giữ cho tâm trí của bạn khỏe mạnh, và là thứ thường rơi vào bên lề trong cuộc sống sau này, đặc biệt là những người cao niên có xu hướng sống một mình hoặc tách biệt với thành viên của gia đình. Đối với những người đã mua Modefinil ở Mexico, chi phí cho sản phẩm này là bao nhiêu ?. Làm thế nào xung quanh nhận được công cụ này ở Canada? Là một toa thuốc phương pháp duy nhất ?. Nếu bạn thấy rằng bạn không phản ứng với modafinil, nó có thể là một lô không tốt. Modafinil có vô số tương tác thuốc rất cần thiết; chúng tôi sẽ chỉ tập trung vào một vài thông tin.

Tất cả thông tin trên trang web này được cung cấp như là cho các mục tiêu giáo dục chỉ và cũng không phải là một thay thế cho hướng dẫn y tế hoặc điều trị. Những người bị chứng ngủ rũ cảm thấy cực kỳ mệt mỏi hoặc buồn ngủ suốt cả ngày và cũng có thể đi ngủ vào những thời điểm không thích hợp mà không cần thận trọng. Nó hoạt động bằng cách thúc đẩy hoạt động trong các dây thần kinh trung ương, tức là tâm trí và cột sống. Cách thức mà modafinil tăng cường sự tỉnh táo chưa hoàn toàn được hiểu, nhưng nó được cho là có kết quả trên một số hệ thống dẫn truyền thần kinh trong não, chủ yếu ở các khu vực của tâm trí quản lý phần còn lại, thức và hiệu suất. Cài đặt hoạt động của Modafinil dường như khác với các chất kích thích thần kinh khác của CNS, chẳng hạn như nhóm thuốc amphetamine bổ sung trong một số trường hợp được sử dụng để thúc đẩy sự tỉnh táo.

Vrecko đã đầu tư một vài tuần tại một trường đại học Mỹ tích lũy các tuyên bố từ các học viên đã sử dụng Adderall và một số tuyên bố rằng máy tính bảng làm cho họ cảm thấy hiệu quả hơn trong việc thực hiện nhiệm vụ của họ trước khi họ bắt đầu. Của cướp tại Bogot theo thời gian và cũng có vị trí từ một tài liệu PDF vào một bảng tính Excel. Tâm trí dẻo đề cập đến khả năng của bộ não để thích ứng với các tình huống khác nhau và cũng có nhiều bối cảnh khác nhau trong một khoảng thời gian. Modafinil và các loại thuốc thông minh khác có thể tác động đến các thụ thể tâm trí kết hợp trí nhớ tạm thời và cũng kiểm soát tính linh hoạt của tâm khi phản ứng với các kích thích khác nhau như các tình huống xã hội.

Các chất kích thích tâm thần như amphetamine, hoạt động bổ sung trên nhiều hệ thống dẫn truyền thần kinh, được chứng minh là có tác dụng đáng chú ý đối với các hành động, bao gồm cả việc tạo ra mối quan tâm, lo lắng, cũng như rối loạn thiếu tập trung thuốc tăng tỉnh táo. Quản lý liên tục các chất kích thích tâm thần như methylphenidate, m-amphetamine, cũng như d-amphetamine ở chuột làm tăng sản xuất superoxide, gây tổn hại oxy hóa cho protein, lipid và DNA, đồng thời điều chỉnh các enzyme chống oxy hóa và phức tạp chuỗi thở ty thể. Do đó, mục đích của nghiên cứu hiện tại là đánh giá kết quả của MD về hành vi cũng như các thông số ứng suất oxy hóa trong vùng đồi thị, vỏ não trước, amygdala, và sự xuất hiện của chuột. Các giải pháp đã sẵn sàng ngay trước khi sử dụng cũng như được bảo vệ khỏi ánh sáng trong suốt phiên đầu cơ.

Nó làm tăng phản ứng chymotrypsin giống như các kháng sinh kê toa thích hợp với một trong những modafinil khan hiếm nhất. Của modafinil MD về hành vi cũng như tổn thương oxy hóa đối với protein khỏe mạnh cũng như lipid trong não của chuột được đánh giá. Bên cạnh đó, nó cũng được mô tả trong văn học rằng MD cải thiện chức năng trong một loạt các lĩnh vực nhận thức cùng với bộ nhớ làm việc cũng như bộ nhớ nhiều tập. Thiết bị hoạt động của MD không được công nhận đầy đủ; Tuy nhiên, người ta biết rằng loại thuốc này có một kết quả quan trọng đối với catecholamin, serotonin, glutamate, axit gamma amino-butyric, orexin và các hệ thống histamine trong não. Bên cạnh đó, các nghiên cứu cho thấy rằng MD ức chế vận chuyển dopamin, thúc đẩy sự dẫn truyền thần kinh dopaminergic trong các mạch cảnh giác.
Last edited by lamxuyen1234 on Wed Nov 28, 2018 2:27 am, edited 1 time in total.
These users thanked the author lamxuyen1234 for the post (total 2):
werthen (Tue Nov 13, 2018 10:48 am) • gnuiorc (Tue Nov 13, 2018 3:01 pm)
Rating: 8%
User avatar
Theodor
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 236
Joined: Tue Jan 25, 2011 6:21 pm
Location: China or Czech republic
Has thanked: 4 times
Been thanked: 5 times

Tue Nov 20, 2018 8:33 am

Hi,

felt the same way, coming to thea. Followed even similar reasoning.

The only way to get to a licensed forum is to own Thea license. If you bought your Thea it should be connected to your forum account your forum handle should change to the licensed user with all the privileges that come with it.

regards,
T.
These users thanked the author Theodor for the post:
duanekemp (Fri Dec 21, 2018 2:47 am)
Rating: 4%
duanekemp
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 876
Joined: Tue Mar 11, 2014 6:12 pm
Location: Switzerland
Has thanked: 336 times
Been thanked: 50 times
Contact:

Fri Dec 21, 2018 2:53 am

Was this post hacked by an outsider'!!?!?

Thank you Robert for pointing out that there was an edit!
Last edited by duanekemp on Fri Dec 21, 2018 3:16 am, edited 2 times in total.
SketchUp & Thea Render are my tools
What else is there to know? :-)

Thea Render Facebook Group - https://www.facebook.com/groups/shadenlightusersgroup/

https://duanekemp.artstation.com/ - https://www.facebook.com/Kemp.Productions
duanekemp
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 876
Joined: Tue Mar 11, 2014 6:12 pm
Location: Switzerland
Has thanked: 336 times
Been thanked: 50 times
Contact:

Fri Dec 21, 2018 2:56 am

Attention admins,

This is the text in the first comment... translated:

This is a spam/phishing post with absolutely NOTHING to do with Thea.
Good eye Robert!
They claim it increases the level of individual dopamine that our hormones start when we consume, make love, or meet a good friend. If this concept is true, it certainly implies that the use of Modafinil can lead to abuse and addiction. Something that is the result of a absence of long-term research has not been able to verify yet. The thought of pepperoni probably has created Camila's mind to flood with dopamine but I've actually got a shot of it in the funny color tablet. Something that does not necessarily affect the work of other journalists, but it will push them to improve their efficiency.

It is almost not enough to passively learn new information; You find the complexity enough that you feel empathically tested. Social as well as interactive activities keep your mind healthy, and often fall into the margins of later life, especially older people who tend to live alone or separate from their members. of the family. For those who bought Modefinil in Mexico, what is the cost for this product? How about getting this stuff in Canada? Is a single prescription drug? If you find that you are not responding to modafinil, it may be a bad batch. Modafinil has a multitude of drug interactions that are essential; We will only focus on some information.

All information on this site is provided as for educational purposes only and is not a substitute for medical advice or treatment. People who suffer from sleepiness feel extremely tired or sleepy throughout the day and can also go to bed at inappropriate times without being cautious. It works by promoting activity in the central nerves, ie the mind and spine. The way that modafinil enhances alertness is not fully understood, but it is believed to result in some neurotransmitters in the brain, mainly in areas of the mind managing the rest, and performance. Modafinil's activity settings seem to differ from other CNS stimulants, such as supplemental amphetamine groups in some cases used to promote alertness.

Vrecko has invested a few weeks at a US university accruing statements from practitioners who have used Adderall and some claim that tablets make them feel more efficient in carrying out their tasks. they before they start. Robbery in Bogotar from time to time and also placement from a PDF document into an Excel spreadsheet. Mental mind refers to the ability of the brain to adapt to different situations and also different contexts over a period of time. Modafinil and other smart drugs can affect the mind receptors associated with temporary memory and also control the flexibility of the mind in response to various stimuli such as social situations.

Psychotropic drugs such as amphetamines, which act on many neurotransmitters, have been shown to have remarkable effects on the actions, including causing anxiety. , as well as attention deficit hyperactivity disorder. Continuous management of psychotropic substances such as methylphenidate, m-amphetamine, as well as d-amphetamine in rats increases superoxide production, oxidative damage to proteins, lipids and DNA, and regulates antioxidant enzymes Mucosal and complex mitochondrial chain of breath. Thus, the purpose of the present study was to assess the effects of MD on behavioral as well as oxidative stress parameters in the hippocampus, frontal cortex, amygdala, and the presence of mice. The solutions are ready just before use as well as protected from light during the speculative session.

It increases the chymotrypsin-like response to antibiotics prescribed for one of the scariest modafinil. Modafinil MD's behavioral as well as oxidative damage to healthy proteins as well as lipid in rat brains was evaluated. Besides, it is also described in literature that MD improves functionality in a variety of cognitive domains along with working memory as well as multiple-episode memory. MD equipment is not fully recognized; However, it is known that this drug has important implications for catecholamines, serotonin, glutamate, amino-butyric acid gamma, orexin and histamine systems in the brain. In addition, studies have shown that MD inhibits dopaminergic transport, which promotes dopaminergic neurotransmission in vigilant circuits.
These users thanked the author duanekemp for the post:
Robert (Fri Dec 21, 2018 2:58 am)
Rating: 4%
SketchUp & Thea Render are my tools
What else is there to know? :-)

Thea Render Facebook Group - https://www.facebook.com/groups/shadenlightusersgroup/

https://duanekemp.artstation.com/ - https://www.facebook.com/Kemp.Productions
duanekemp
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 876
Joined: Tue Mar 11, 2014 6:12 pm
Location: Switzerland
Has thanked: 336 times
Been thanked: 50 times
Contact:

Fri Dec 21, 2018 3:09 am

How nasty if there was a friend or family member who would log into your forum account and change a post from a question to a spam?!
Seriously?!

Robert, I think you are right. It makes little sense otherwise.
SketchUp & Thea Render are my tools
What else is there to know? :-)

Thea Render Facebook Group - https://www.facebook.com/groups/shadenlightusersgroup/

https://duanekemp.artstation.com/ - https://www.facebook.com/Kemp.Productions
User avatar
Robert
Licensed User v1.5
Licensed User v1.5
Posts: 258
Joined: Sat May 08, 2010 8:21 pm
Location: Michigan
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times
Contact:

Fri Dec 21, 2018 3:20 am

Looks like another one here by the same OP.
Certainly, spam and probably edit after the original post.

https://thearender.com/forum/viewtopic. ... 32#p175432
These users thanked the author Robert for the post:
duanekemp (Fri Dec 21, 2018 3:21 am)
Rating: 4%
Robert Scott
Robert Scott Residential Design
https://www.facebook.com/scottresidentialdesign
http://www.flickr.com/photos/scottresid ... sign/sets/
www.scottVIZ.com

"Growing older but not growing up"
duanekemp
Thea Beta Tester
Thea Beta Tester
Posts: 876
Joined: Tue Mar 11, 2014 6:12 pm
Location: Switzerland
Has thanked: 336 times
Been thanked: 50 times
Contact:

Fri Dec 21, 2018 3:23 am

Robert, It might be good to copy this post link and paste it as a link in that other post so there's a reference there too.

Since George replied there, surely he'll get the new notification, come here to check and then know what to do.
SketchUp & Thea Render are my tools
What else is there to know? :-)

Thea Render Facebook Group - https://www.facebook.com/groups/shadenlightusersgroup/

https://duanekemp.artstation.com/ - https://www.facebook.com/Kemp.Productions
Post Reply