thea for C4D Not shown in C4D plugin tab .

Ask a question about usage of application or give us your feedback regarding new features and bug issues.

Moderator: petros

Post Reply
User avatar
littleche
Posts: 386
Joined: Wed Feb 06, 2013 8:17 pm
Location: YAZD
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times
Contact:

Hi
I want to install thea on c4d for use export from c4d to thea studio , but thea toolbar Not shown in C4D plugin tab .
I tested 1.5.07 4.5.04 1.5.09 and had no result.
install plugin on C4D is very simple and i did it many times but now thea instaltion Confused me . :roll:
Nabi Sarvi.

my thea render gallery: https://goo.gl/NVhKgE
User avatar
petros
Posts: 591
Joined: Tue Jun 16, 2015 12:29 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello.

First of all, use the latest Thea Studio (1462) along with the latest TheaForCinema4D.
Also, which version of Cinema 4D do you use ? Update this one as well.

Thank you.
Petros.
User avatar
littleche
Posts: 386
Joined: Wed Feb 06, 2013 8:17 pm
Location: YAZD
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times
Contact:

tanks for your support

at the moment i use Build 1462 studio and installed Build 1462 C4D plugin , but but thea toolbar Not shown in C4D plugin tab .
I use R17 .
Nabi Sarvi.

my thea render gallery: https://goo.gl/NVhKgE
User avatar
petros
Posts: 591
Joined: Tue Jun 16, 2015 12:29 pm
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello.

Could you please update R17 ?

Thank you.
Petros.
User avatar
littleche
Posts: 386
Joined: Wed Feb 06, 2013 8:17 pm
Location: YAZD
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times
Contact:

Thabks . Problem Solved with upgrate to R17.055 .
Thanks again.
Nabi Sarvi.

my thea render gallery: https://goo.gl/NVhKgE
Post Reply

Return to “Support & Feedback (Cinema4D)”